Ruim negen miljoen Hyves profielen terug te vinden

Hyves

Meer dan negen miljoen Hyves-profielen zijn online te vinden via The Wayback Machine, een site voor tijdmachines, meldde VPNgids.nl woensdag.

Tot 2013 was Hyves.nl een populair Nederlands sociaal netwerk, waarop zo’n tien miljoen Nederlanders een profiel hadden. De groeiende invloed van Facebook, in combinatie met het feit dat de website minder populair werd, leidde in 2013 tot de sluiting van Hyves. Daarna blijken bijna alle profielen online toegankelijk, omdat kopie├źn van de pagina’s zijn opgeslagen op de website Archive.org, een site die zoveel mogelijk pagina’s wil bewaren voor toekomstige generaties.

Uit de archieven blijkt dat er meer dan negen miljoen profielen zijn bewaard. Als u zich uw oude Hyves-ID nog herinnert, kunt u uw profiel op web.archive.org raadplegen met het volgende formaat: gebruikersnaam gevolgd door ‘hyves.nl’. Ook gearchiveerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader