Achteraf betalen voor electronica met Afterpay en Riverty

Riverty is een digitale betalingsgateway waarmee u betalingen van klanten kunt innen

Na acceptatie van uw verzoek/aanvraag kiest u ervoor om te betalen met Riverty’s Riverty Achteraf betalen-service, wat betekent dat uw rechten op het verschuldigde bedrag voor het plaatsen van uw bestelling worden overgedragen van de winkelier naar Riverty. Dit betekent dat u, nadat u door Riverty bent geaccepteerd, slechts één bevrijdende betaling aan Riverty kunt doen. Riverty stuurt u hiervoor een factuur met vermelding van het verschuldigde bedrag, los van de levering van de bestelling. Facturen kunnen worden gedigitaliseerd per e-mail of via de standaard Europese incasso. Als u betalingen doet aan iemand anders dan Riverty, heeft dit geen invloed op uw betalingsverplichtingen aan Riverty. U zult dan (opnieuw) moeten betalen wanneer de gelegenheid zich voordoet, namelijk bij de Rivierenbuurt in Heerenveen.

Als u ervoor kiest om Riverty te gebruiken als betalingsmethode van de winkelier, stuurt de winkelier u uw contactgegevens (naam, adres, geboortedatum en, indien van toepassing, e-mailadres) en informatie over de goederen die u bij Riverty hebt gekocht om te bestellen ( zoals bestelwaarde, productgroep, artikelwaarde, mogelijk bestelkanaal en leveringstype). Op basis van deze informatie voert de detailhandelaar een kredietcontrole uit bij Riverty om te bepalen of de aankoop van een Riverty-account kan worden gebruikt als betaling voor uw bestelling.

Met Riverty (voorheen bekend als AfterPay) betaal je eenvoudig je bestelling achteraf. Riverty is een externe organisatie die Smit Fashion achteraf betaalt. Een week na het plaatsen van je bestelling ontvang je van Riverty een factuur via de mail of de AfterPay app en dien je binnen 14 dagen te betalen via iDeal of bankoverschrijving.

Je kan dus kiezen uit verschillende achteraf betalen winkels die dan op hun beurt Afterpay winkels en Riverty winkels ondersteunen. Zo heb je een goed overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

Afterpay is een eenvoudige, snelle en veilige manier om elektronica te betalen

AfterPay is voor zowel winkels als consumenten eenvoudig te gebruiken. De gehele betaling wordt geregeld door AfterPay. Het voordeel van webwinkels is dus dat ze zelf niet veel meer hoeven te doen, en de consument heeft het voordeel dat het product wordt geleverd voordat hij ervoor moet betalen. AfterPay is een steeds populairder wordende veilige betaalmethode.

Het zou fijn zijn als er een eenvoudig en efficiënt betalingssysteem beschikbaar zou zijn. Naast het kortingsbedrag en de zekerheid van je bestelling heb je na het opladen van je telefoon ook de mogelijkheid om je geld weer te gebruiken. Het is dus zeker een optie om betaalsystemen uit te proberen die gemakkelijk in gebruik en zuinig zijn. Dus als je achteraf met Afterpay wilt betalen, is dat een prima optie. Een leuk feest dat een gevoel van veiligheid geeft. Als je op zoek bent naar een Afterpay winkel, dan zit je hier goed. We hebben een compleet overzicht van alle winkels die Afterpay gebruiken. Op de volgende pagina lees je meer over Afterpay winkels.

AfterPay is een online betaalmethode waarmee u pas kunt betalen nadat uw bestelling is ontvangen. Het is een vorm van achteraf betalen, maar het kan ook een betaalmethode zijn in de vorm van digitale incasso. Steeds meer webwinkels voegen AfterPay toe als betaalmethode, waardoor jij als klant er profijt van hebt. De opstelling is heel eenvoudig en snel.

Afterpay en riverty maken het gemakkelijk om online voor elektronica te betalen

Bij Riverty bieden we alle nieuwe diensten en producten die je al van AfterPay hebt gehoord. We bieden u een verscheidenheid aan flexibele betaalmethoden waaruit u kunt kiezen, zodat u vrij kunt kiezen voor de betaalmethode die bij u past. Winkelen, bekijken, genieten, betalingen splitsen en pauzeren: met meer transparantie en eenvoud wordt het beheren van uw financiën eenvoudiger en leuker.

Ben jij al fan van AfterPay? Dus goed nieuws! Riverty biedt exact dezelfde service in dezelfde online winkel. Daarnaast zijn er nog tal van extra opties. Met nieuwe producten als “Betaal in 3” en “Flex” kunt u bijvoorbeeld betalingen op een geheel nieuwe manier regelen en uw aankopen beheren zoals u dat wilt.

Makkelijk en veilig achteraf betalen in winkels in 2022. We hebben winkels beschreven waar je gemakkelijk kunt betalen met Riverty, Klarna, Billink, Sisow en andere betalingsproviders. Wij denken dat het makkelijk is om alles op één adres te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader